Stikkord: hytte

De dyreste fjellhyttekommunene i Norge – hva avgjør prisen

Av: Redaksjonen  |  1. oktober 2018
Fjellhytte 2018

Gjennomsnittsprisen på en fjellhytte var på 1,7 millioner kroner, viser tall fra SSB. Det er hyttene høyt til fjells og nærme alpinanlegg som har de høyeste prisene. Se hvilke faktorer som avgjør hytteprisene på fjellet.

Hytte vekk fra stranden er 2,5 millioner kroner billigere enn de med strandlinje

Av: Linda Klokk  |  9. juli 2018

Hyttetall fra SSB viser hvor stor «rabatt» du kan få ved å kjøpe hytte som ligger litt tilbaketrukket fra strandlinjen. Snittrabatten for de dyreste sjøhyttekommunene er på 2,5 millioner kroner.

Kjøpe hytte ved sjøen? Dette bestemmer prisen!

Av: Linda Klokk  |  9. mai 2018
hytte sjøen

Prisen på hytter ved sjøen påvirkes særlig av nærhet til vann. Behov for oppussing spiller ikke så stor rolle, viser en undersøkelse fra Norges Eiendomsmeglerforbund.

Slik leier du ut hytte skattefritt

Av: Linda Klokk  |  16. februar 2018

Du kan greit leie ut en hytte du vanligvis bruker selv uten å betale (mye) skatt. Slik er reglene.

Klar for å finne fjellhytte? Dette påvirker hyttepriser i 2018

Av: Linda Klokk  |  15. november 2017

Hytteprisene påvirkes av nærhet til fjell, sjø, bilvei og innlagt vann. Det viser en undersøkelse fra Norges Eiendomsmeglerforbund.

Dette skal du se etter når du kjøper hytte på fjellet

Av: Linda Klokk  |  30. september 2016

Avstand til skianlegg og utsikt over fjellheimen er ikke det eneste som er viktig når du skal se etter hytte på fjellet. Her er seks viktige punkter å huske på i hyttejakten.

Sjekkliste for hyttekjøp – dette skal du se etter

Av: Linda Klokk  |  29. juni 2016

Det er ikke bare utsikten som er viktig når du skal se etter hytte i sommer. Her er syv viktige punkter å huske på i hyttejakten.

Sponset innhold

Se alle

SPONSET INNHOLD

Det vil lønne seg å ha papirene i orden

Ny boliglov gjør Boligmappa viktig i bolighandelen 16. mai i år vedtok Stortinget flere endringer i avhendingsloven. Blant disse vil regelen om at det ikke lenger blir lov å selge en bolig «som den er» trolig få størst innvirkning. Ansvarsforholdet…Continue Reading →

SPONSET INNHOLD

Strømtips fra strømgründeren

Thommy Stenvik deler sine beste tips for å spare strøm – Det er ikke vanskelig å spare strøm, men det krever at man tar noen grep, forteller strømgründer Thommy Stenvik. Thommy Stenvik er en entreprenør som i løpet av kort…Continue Reading →

SPONSET INNHOLD

Hva skjer etter overtakelsen?

Når du har overtatt boligen din, er det viktig at du sjekker at alt fungerer slik at du sikrer rettighetene dine best mulig.